Wasahofs bar

Baren

I baren serverar vi enklare rätter till en litet mindre penning, såsom sniglar provencales, moules et frites och Parisare. Vi serverar också barostron för 12 kr per styck.

Barmeny
Wasahofs bar
Barmeny

”Alltid bra och alltid trevligt. Pålitlig och gemytlig som få.” – Emily, FB, 4 poäng av 5 möjliga (2017)

”Stans bästa skaldjur finns här, men också huvudstadens bästa blandning av publik.” – Tidningen S (2011-04-15)

Vin

Vin

Vi serverar ett 25-tal viner glasvis. Det flesta är från Frankrike. Ett glas Champagne kostar 124 kr och ett glas Bordeaux kostar 98 kr. Ett glas vin de pays (lantvin) kostar 66 kr. Några av vinerna kan också avnjutas på halvglas. Något som är kul och trevligt är vinprovningspaketet för 99 kr.

Öl

Öl

Vi serverar också traditionell lager, ale, weissbier och stout på fat. Traditionella sorter upphällda på traditionellt sätt. Med den klassiska skumkronan. Fatölen kompletteras av bland annat några belgiska ölsorter på flaska.

Drinkar, calvados och whisky

Drinkar, calvados och whisky

Uppmärksamma gärna bredden i vårt utbud av Calvados, en destillerad äppelcider från Normandie som lagrats på ekfat. För närvarande kan vi stoltsera med 12 olika sorter. Pröva gärna med en tryffel och en kopp expresso! Pröva gärna någon av våra klassiska drinkar och rökiga whisky.

Välkommen att besöka vår bar

Den är öppen måndag till lördag 17.00–00.30. Köket stänger 23.00.

Dagens rätt serveras för 105 kr.

”Så länge sådana här ställen finns kvar kommer jag att älska Stockholm.” – Mitt i, 4 poäng av 5 möjliga (2012-02-14)

”Ett snabbt besök med skumpa och ostron i baren. Mycket mumsigt. Riktigt trevlig personal.” – Nisse, FB, 4 poäng av 5 möjliga (2016)


Wasahof

Presentkort

Presentkort vill vår bar och matsal säljs i Wasahofs bar från kl 17.00 måndag till lördag. Om ni önskar komma förbi tidigare på dagen och köpa presentkortet efter 13.00, vänligen ring 08-32 34 40 så kan vanligtvis hovmästaren hjälpa till.

Ett presentkort kostar 340 kr per person. Presentkortet går också att använda till våra öppna vinprovningar.