Uteserveringen har öppnat!
Fira eller fria med gratinerade skaldjur!
I vårsolens glans!
Välkomna!
Etikett: skaldjur
Klercker rekommenderar Wasahof
”Restaurangen där jag är uppvuxen och har tillbringat fler timmar än jag kan minnas. Vågar hävda att det inte finns någon mer genuin restaurang i Stockholm.”
Ostronodlare Julien Lafosse
Kom och träffa ostronodlaren Julien Lafosse nu på fredag den 29 april mellan 17 och 22. Han driver ett litet familjeföretag med sex anställda som ligger i Blainville sur mer. Julien kommer att stå i baren och gå runt och hälsa litet på gästerna i matsalen.
Julien talar enbart franska, men vi hjälper gärna till och får alla era frågor besvarade! Det är fullbokat vid borden, men det går bra att ostron-trängas i baren. Vi har specialpris på ostronen denna fredag.
Soyez-les-bienvenus! Välkomna!
Fira ostronets dag 5/9
Vi serverar tre mycket berömda ostron:
Jean Paul Guernier
Spéciale nr 2
En köttigt ostron odlat av Jean Paul Guernier i Utah Beach, Normandie.
56 kr/st
Julien Lafosse
Demoiselle d’Agon nr 4
Från byn Agon vid la Manche, odlat av Julien Lafosse. Ett prisvärt och välfyllt ostron som vunnit många nationella tävlingar.
29 kr/st
David Hervé
La Ronce nr 3
Odlat av David Hervé – en av de främsta franska ostronodlarna – i Marennes d’Oleron, förädlat i Claires. Säljs bland annat hos Pierre Gagnaire och Guy Savoy.
44 kr/st
Ostronprovartallrik
1 styck Spéciale nr 2,
1 styck Demoiselle d’Agon nr 4,
1 styck La Ronce nr 3
129 kr
Vi öppnar kl 17.00. Välkommen!
Välkomna till Wasahof
Nu slår vi upp dörrarna efter sommaruppehållet!
Pigga skaldjur, à la carte, dagens rätt, inbjudande bar och
uteservering med solgaranti.
(det sista med risk för otillbörlig marknadsföring)
Varmt välkomna från och med tisdag 4/8!