Varmrätter

Main Course

START 23 MARS

Örtfylld havsaborre med rostade rotgrönsaker och grillad lime

Sea Bass filled with herbs served with root vegetable and grilled lime

289 kr

Ångad torskrygg i grönsaksbuljong serveras med olivkaviar, spetskål, friterad persilja och smördegsrösti

Steamed cod in bouillon of vegetatables served with olivecaviar, cabbage, fried parsley and rösti

226 kr

Rosmarinrostade lammracks med palsternackspuré, bakad schalottenlök och rödvinssås

Rosemarine rosted lambracks with puré of  parsnip, onion éschalotte and sauce of red wine

234 kr

Grillad entrecôte, med Café de Parissmör och provencalsk tomat

Grilled entrecôte with Café de Paris and tomatie provencale

296 kr

Vitvinskokta musslor är också fina varmrätter – se våra Skaldjur.

Varmrätter

Main Course

START 23 MARS

Örtfylld havsaborre med rostade rotgrönsaker och grillad lime

Sea Bass filled with herbs served with root vegetable and grilled lime

289 kr

Ångad torskrygg i grönsaksbuljong serveras med olivkaviar, spetskål, friterad persilja och smördegsrösti

Steamed cod in bouillon of vegetatables served with olivecaviar, cabbage, fried parsley and rösti

226 kr

Rosmarinrostade lammracks med palsternackspuré, bakad schalottenlök och rödvinssås

Rosemarine rosted lambracks with puré of  parsnip, onion éschalotte and sauce of red wine

234 kr

Grillad entrecôte, med Café de Parissmör och provencalsk tomat

Grilled entrecôte with Café de Paris and tomatie provencale

296 kr

Vitvinskokta musslor är också fina varmrätter – se våra Skaldjur.