Skaldjursplatå
Plateau de fruits de mer
Havets frukter på ett stort fat med krossad is.
”Om jag skulle planera min sista måltid skulle Fruits de Mer – havets frukter, bli huvudrätten. Den kräver tid och ledighet. Den uppmuntrar till konversation, samarbete, intimitet och vänskap. Den är idealisk för en stor och glad sammankomst – och till och med ännu bättre till en middag för två i skenet av levande ljus och massor av kall Champagne.” (J. Harris, 2002)

Platå Riviera
1/2 hummer, 150gr havskräftor, 150 gr rökta räkor, 150 gr räkor, 150 gr räkor från Madagaskar, 8 blåmusslor med såser, bröd och citron.
971 kr
Platå Prestige
1 hummer, 1 krabba, 150 gr havskräftor, 150 gr räkor, 150 gr rökta räkor, 150 gr räkor från Madagaskar, 3 fines de Normandie N4, 3 Gillardeau N4, 3 Tia Maraa Marennes-Oléron N3.
Serveras med såser, bröd och citron.
1.913 kr
Platå Classique no 1
1/2 hummer, 150 gr havskräftor, 3 fines de Normandie N4, 150 gr räkor, 150gr rökta räkor,
8 blåmusslor. Serveras med såser, bröd och citron.
883 kr
Platå Classique no 2
1/2 krabba, 150gr havskräftor, 3 fines de Normandie N4, 150 gr räkor och 150 gr rökta räkor. Severas med såser, bröd och citron.
781 kr
Platå Varma skaldjur
Halv gratinerad hummer, Ört- och Comtégratinerade fines de Normandie 4 st, Vitlöksgratinerade havskräftor 150gr, Vitlöksfrästa räkor 150gr, 150 gr räkor från Madagaskar, 12 vitvinskokta musslor samt grillad tomat och citron.
983 kr
Platå Ostron
3 fines de Normandie N4, 3 Gillardeau Spéciales N4, 3 Tia Maraa Marennes-Oléron N3. Severas med vinaigrette, bröd och citron.
297 kr
Skaldjur Seafood
Mera skaldjur hittar du här
More seafood here