Festvåning Wasahof

Festvåning Wasahof

Wasahofs festvåning ligger en trappa ner, i källaren under restaurangen. Ingen hiss finns. Endast för slutna sällskap.

För bokning eller mer information, ring 08-32 34 40 efter kl. 13.00. Eller ännu hellre,  mejla oss på bokabord@wasahof.se

För att hyra festvåningen kvällstid, ca 18.00–24.00, är hyran 5.000 kr inklusive moms och då ingår en personal under kvällen samt städning.  Om det ni konsumerar överstiger 9.000 kr inklusive moms tillkommer ingen lokalhyra.  Se menyerna nedan och mejla era önskemål.

Möjligheternas festvåning

Den 45 kvm stora lokalen passar utmärkt för allt från festliga middagar i slutna sällskap på upp till ca 35 personer, till enklare barmingel eller avslappnad after work med egen bar och bartender. Eller varför inte bjuda in till en liten intim konsert med akustisk musik? Vi bollar gärna idéer med dig!

En trevlig start är ett glas ”Bubbel” med våra goda Crustader, finns i fyra varianter.

Olivtapenade 25 kr, Getostmousse 28 kr, Skagenröra 30 kr & Anklevermousse 33 kr.


Meny

Festvåningsmeny Entrecôte

Förrätt

Tomatsallad med Dijondressing, äppelcidervinäger, fetaost, rödlök och kapris, 104 kr
Vinförslag 1: Cava, Los Monteros, Valencia, 77 kr
Vinförslag 2: Champagne Alexandre Bonnet, 128 kr

Huvudrätt

Grillad entrecôte, innanlår, med Café de Parissmör, champinjoner, rotgrönsaker, 289 kr
Vinförslag 1: Caro Dorum Roble, DO Toro, 82 kr
Vinförslag 2: St Emilion Baron Rothschild, 107 kr

Efterrätt

Vaniljglass med rostad mandel och chokladsås, 127 kr
Vinförslag 1: Pedro Ximenez, Andalusien, 83 kr (5 cl)
Vinförslag 2: Sauternes, Rieussec, 94 kr (5 cl)

 

Festvåningsmeny Bouillabaisse

Förrätt

Wasahofs räkröra serverad på mörkt bröd, 169 kr
Vinförslag 1: Muscadet-sur-lie, Loire, 82 kr
Vinförslag 2: Lias Martin Codax, Albariño, 110 kr

Huvudrätt

Sydfranskinspirerad fiskgryta ”Bouillabaisse” med aioli, 231 kr
Vinförslag 1: 875 M Chardonnay, Rioja, 84 kr
Vinförslag 2: Sancerre, Gitton, Loire, 114 kr

Efterrätt

Crème brûlée med bär, 116 kr
Vinförslag 1: Pedro Ximenez, Andalusien, 83 kr (5 cl)
Vinförslag 2: Sauternes, Rieussec, 94 kr (5 cl)

 

Festvåningsmeny Skaldjur

Förrätt

Ört- och Comtégratinerade Ostron, Fines, N4 4 st, 138 kr
Vinförslag 1: Cava, Los Monteros, Valencia, 77 kr
Vinförslag 2: Champagne Alexandre Bonnet, 128 kr

Huvudrätt

Halv vitlöksgratinerad hummer med citron & dill, 299 kr
Vinförslag 1: Cava, Los Monteros, Valencia, 77 kr
Vinförslag 2: Champagne Alexandre Bonnet, 128 kr

Efterrätt

Äppelkaka med vaniljsås, 132 kr
Vinförslag 1: Pedro Ximenez, Andalusien, 83 kr (5 cl)
Vinförslag 2: Sauternes, Rieussec, 94 kr (5 cl)

 

Festvåningsmeny Svamprisotto vegetarisk

Förrätt

Tomatsallad med Dijondressing, äppelcidervinäger, fetaost, rödlök och kapris, 104 kr
Vinförslag 1: Cava, Los Monteros, Valencia, 77 kr
Vinförslag 2: Champagne Alexandre Bonnet, 128 kr

Huvudrätt

Svamprisotto med parmesan, sparris och bakad tomat, 198 kr
Vinförslag 1: Riesling, Weingut Frank, Mosel, 93 kr
Vinförslag 2: Beaujolais Griotte, Bourgogne, 94 kr

Efterrätt

Husets sorbet i flarnkorg med bärkompott, 106 kr
Vinförslag 1: Sauternes, Rieussec, 94 kr (5 cl)
Vinförslag 2: Sandemans Invalid Port, 72 kr (5 cl)

 

Det går också bra att beställa våra populära skaldjursplatåer.