Baren

Värm upp med en cocktail i baren eller varför inte spendera hela kvällen vid bardisken? Låt oss blanda en Old fashioned, Cosmopolitan eller någon av våra egen komponerade cocktails? Hela menyn är tillgänglig i baren, glöm inte att fråga om vi har barostron inne!

Baren renoverades våren 2021 under ledning av Tham & Videgård Arkitekter AB, Dahlberg Bygg AB och STT Storkökstillverkarna AB.

”Alltid bra och alltid trevligt. Pålitlig och gemytlig som få.” – Emily, FB, 4 poäng av 5 möjliga

”Stans bästa skaldjur finns här, men också huvudstadens bästa blandning av publik.” – Tidningen S

Cocktail

Låt oss blanda till din eller vår favorit. Dry Martini, Manhattan, French 75, Old Fashioned och Cosmopolitan är några av de drinkar vi gärna serverar våra gäster. En Cocktail kostar från 149 kr.

Vin

Vi serverar ett 20-tal viner glasvis. Det flesta är från Frankrike och Spanien. Både klassiska områden och uppstickare. Eftersom vår sommelier är gift med en spanjorska, brukar de flesta möten med vinbönder ske där. Därför är det en övervikt på välgjorda, smakrika och prisvärda spanska viner.

Något som är kul och trevligt är vinprovningspaketet ”Vinpass”, som innebär provsmakning av tre valfria viner om sammanlagt 15 cl.

Öl

Vi serverar öl på fat och flaska och serverar traditionell lager, pils, ale, weissbier och stout. Traditionella sorter kombineras med hantverksöl av modernt snitt. Med den klassiska skumkronan.

”Så länge sådana här ställen finns kvar kommer jag att älska Stockholm.” – Mitt i, 4 poäng av 5 möjliga

”Ett snabbt besök med skumpa och ostron i baren. Mycket mumsigt. Riktigt trevlig personal.” – Nisse, FB, 4 poäng av 5 möjliga


Wasahof

Presentkort

Om du vill köpar presentkort är du välkommen att först mejla patrik.cornelius(at)wasahof.se och meddela belopp. När du har fått kontakt med Patrik går det bra att Swisha beloppet på 123 226 676 5 skriv ditt namn i samband med betalningen. Presentkortet kan sedan hämtas i vår bar eller skickas med snigelpost mot fakturaavgift 20kr.

Presentkortet går också att använda till våra öppna vinprovningar.