Wasahofs bar

Baren

I baren serverar vi enklare rätter till en litet mindre penning, såsom sniglar provencales, moules et frites och Parisare. Vi serverar också barostron för 12 kr per styck.

Barmeny
Wasahofs bar
Barmeny

”Alltid bra och alltid trevligt. Pålitlig och gemytlig som få.” – Emily, FB, 4 poäng av 5 möjliga

”Stans bästa skaldjur finns här, men också huvudstadens bästa blandning av publik.” – Tidningen S

Vin

Vin

Vi serverar ett 20-tal viner glasvis. Det flesta är från Frankrike och Spanien. Både klassiska områden och uppstickare. Eftersom vår sommelier är gift med en spanjorska, brukar de flesta möten med vinbönder ske där. Därför är det en övervikt på välgjorda, smakrika och prisvärda spanska viner.
Något som är kul och trevligt är vinprovningspaketet ”Vinpass” för 119 kr, som innebär provsmakning av tre valfria viner om sammanlagt 15 cl.

Öl

Öl

Vi satsar på fatöl och serverar traditionell lager, pils, ale, weissbier och stout på fat. Traditionella sorter kombineras med IPA och APA. Med den klassiska skumkronan. Fatölen kompletteras med ett fåtal ölsorter flaska.

Drinkar, calvados och whisky

Drinkar, calvados och whisky

Uppmärksamma gärna bredden i vårt utbud av Calvados, en destillerad äppelcider från Normandie som lagrats på ekfat. För närvarande kan vi stoltsera med 12 olika sorter. Pröva gärna med en tryffel och en kopp expresso! Pröva gärna någon av våra klassiska drinkar och rökiga whisky.

Välkommen att besöka vår bar

”Så länge sådana här ställen finns kvar kommer jag att älska Stockholm.” – Mitt i, 4 poäng av 5 möjliga

”Ett snabbt besök med skumpa och ostron i baren. Mycket mumsigt. Riktigt trevlig personal.” – Nisse, FB, 4 poäng av 5 möjliga


Wasahof

Presentkort

Presentkort till vår bar och matsal säljs i Wasahofs bar från kl 17.00 måndag till lördag. Om ni önskar komma förbi tidigare på dagen och köpa presentkortet efter kl 14.00, vänligen ring 08-32 34 40 så kan vanligtvis hovmästaren hjälpa till.

Presentkortet går också att använda till våra öppna vinprovningar.