Integritetspolicy

Hur vi använder dina personuppgifter

När du kontaktar oss för att boka ett bord i restaurangen så sparar vi de personuppgifter som du tillhandahåller oss för att vi ska kunna fullfölja våra tjänster gentemot dig som gäst i vår restaurang.

Vi använder dina personuppgifter endast för att kunna kontakta dig med anledning av att du har bokat bord i vår restaurang eller för att vi ska kunna svara på eventuella frågor som du ställer till oss via e-post eller via våra kontaktformulär på wasahof.se eller för att skicka vårt nyhetsbrev till dig där vi vill informera dig om gästspel, vinmässor, konserter och annat spännande som sker i restaurangen.

Om du har bokat bord i vår restaurang online så behandlas de personuppgifter som du angav vid bokningstillfället även av WaiterAid’s integritetspolicy, som är det bokningssystem som vi använder.

Om du har registrerat dig för Wasahofs nyhetsbrev så behandlas de personuppgifter som du angav vid registreringstillfället även av MailChimps (Intuits) integritetspolicy, som är den leverantör som vi använder för att göra våra e-postutskick.

Wasahof Restaurang AB ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till oss. Vi på Wasahof är mån om din integritet och vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan tredje part.

Du kan när som helst avsluta din prenumerationen på vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken Avsluta prenumeration som finns längst ner i varje nyhetsbrev som vi skickar till dig.

Om du har bokat bord i vår restaurang via vår webbsida – antingen online eller via e-post, och inte vill att de uppgifter som du angav vid bokningstillfället ska finnas kvar i registret så kan du kontakta oss.