Sommaren har lämnat oss och hösten är här för att stanna. Men vi på Wasahof vill tipsa om några ljuspunkter för att hjälpa er mota bort mörkret
Vår nya bar lever och frodas, vår senaste idé signerad Barchefen Simon Carlsson Krol är en ostronplatå med skakade snapsar bestående av dill infuserad OP Andersson. En magnifik kombination som kommer ta dina smaklökar på en resa till en kobbe på västkusten!
En av höstens absoluta höjdpunkter är att den underbara hummersoppan återvänder med all sin krämighet. Kökschefen Fredrik Cornelius vill även påminna om skaldjuren smakar som allra bäst månaderna framöver.
Vår sommelier Andreas Vaple passar på att rekommendera våra reviderade vinpass som nu finns i fyra olika uppsättningar med vin för alla paletter. Vinpassen består av en uppsättning på tre eller fyra stycken provningsglas med olika teman.
Hoppas att ni kommer hit och testar vår medicin mot höstmörkret!
Varmt välkomna