Wasahof restaurang

Nyheter augusti 2023

Vi har slagit upp dörrarna och önskar därför alla våra kära gäster varmt välkomna tillbaka.

Spisnytt

Vår tidigare spis har hängt med i närmare 50 år och den har betjänat uppåt 3.000.000 gäster. Byggare Tomas och köksmästare Fredrik bokade en smed som med kraft och precision lyckats med mästerstycket att få bort den gamla spisen. Det tog en heeel vecka… 

Glad sommelier, skicklig smed och händig rivare lyckades få bort den gamla spisen

I köket arbetar köksmästaren Fredrik och fyra skickliga kockar; Doko, Jack, Morteza och Primo och de längtar efter att laga mat till dig – på den nya spisen. Så gå in på hemsidan och boka bord; välj mellan uteserveringen, matsalen eller Musslan: wasahof.se/boka-bord/

Palux Topline, vår nya kronjuvel.

Bistron

Plats i bistron kan oftast ordnas på plats!

Om du hellre vill sitta i vår bistro, så är det bara att komma förbi, där är det först till kvarn som gäller.

Ostron 15 och 16 september

Ostronfestival innebär att det är liv och rörelse i baren, bistron, matsalen, festvåningen och vår bakficka Musslan. I baren serverar vi flera olika slags ostron och kaviar. Vi presenterar skaldjuren i en klassisk eka. Festvåningen, en trappa ned, öppnar en vinbar för kvällen med överraskningar och det kommer att vara DJ på vår bakficka Musslan från klockan 22. Bord kan bokas redan nu, eller kom förbi och trängs litet i baren.

Vinprovningar och musikmiddagar

Ur föreställningen Trollflöjten med Ulrik Qvale, Sven Åberg och Nils-Erik Sparf

Vi har börjat sälja biljetter till våra populära vinprovningar och musikmiddagar, de uppdateras fortlöpande och nya föreställningar läggs upp.

wasahof.se/musikmiddag/

wasahof.se/vinprovning/

Musslan

Bernskölds måleri har målat väggar och tak på Musslan – det behövdes och det blev så fint! Vår bakficka invigdes 1995 och åren går fort!

Musslans interiör